Nieuwsbericht

HANSAINVEST Real Assets verhuurt ca. 2.750 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Oversteen’ in Rijswijk


·         Maatschappelijk dienstverlener Stichting Xtra huurt ruim 2.750 m² kantoorruimte

·         In november 2023 reeds 2.000 m² succesvol verhuurd aan Stichting Zorggroep Florence.

·         Middels nieuwe huurovereenkomsten gediversifieerde huurdersmix op lange termijn.
 

februari 27, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

HANSAINVEST Real Assets heeft opnieuw een verhuursucces geboekt. De maatschappelijk dienstverleningsorganisatie Stichting Xtra heeft per 1 augustus 2024 circa 2.750 vierkante meter kantoorruimte gehuurd in gebouw Oversteen in Rijswijk. In november 2023 huurde de toonaangevende zorgverlener Stichting Zorggroep Florence reeds circa 2.000 vierkante meter kantoorruimte in hetzelfde kantoorgebouw. Beide huurovereenkomsten zijn langjarig gesloten.

Huurder Stichting Xtra is in het aanhuurproces geadviseerd door WMK Vastgoed. Verhuurder werd geadviseerd door haar beheerder DHVM Vastgoed-management en de makelaar JLL, in collegiale samenwerking met RBM Real Estate.

Het kantoorgebouw Oversteen is gelegen aan de Laan van Zuid Hoorn 14 in Rijswijk. Het gebouw heeft een totale huuroppervlakte van ruim 9.600 m² en is middels deze verhuurtransacties voor 85 procent verhuurd waardoor er op dit moment nog 1.500 m² beschikbaar is. Het moderne kantorencomplex heeft een A+ energie-prestatiecertificaat, biedt tal van parkeerplaatsen en is gunstig gelegen aan het knooppunt van drie snelwegen.

 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.