JLL adviseert Goodman bij
de aankoop van 72.670 m² grond in Oosterhout

juni 18, 2019
JLL heeft Goodman geadviseerd bij de aankoop van een perceel gelegen aan de Florijnstraat 2-4 in Oosterhout met een oppervlakte van 72.670 m². 

Daarnaast heeft Goodman het naastgelegen perceel aangekocht waardoor het totaal te ontwikkelen perceel 125.000 m² omvat. Op dit perceel zal een logistiek complex worden ontwikkeld van 75.000 m².

Goodman heeft voor deze locaties gekozen bij de uitbreiding van haar portefeuille vanwege de strategische ligging langs de A27 op bedrijventerrein Vijf Eiken, omliggende container terminals van Oosterhout en Tilburg, West-Brabant als logistieke hotspot en de omvang van de ontwikkeling.

JLL heeft koper Goodman geadviseerd bij deze transactie. Verkoper is geadviseerd door SMITSVAN BEEK Bedrijfshuisvesting.

Daarnaast zal JLL Goodman adviseren bij de verhuur van het te ontwikkelen logistieke complex in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.