JLL adviseert DuPont bij Acquisitie nieuwe huisvesting & Verkoop huidige huisvesting

JLL heeft DuPont - Genencor International geadviseerd bij de acquisitie van de nieuwe huisvesting op het Leiden Bioscience Park.

februari 22, 2019

JLL heeft DuPont - Genencor International geadviseerd bij de acquisitie van de nieuwe huisvesting op het Leiden Bioscience Park. Het betreft een nieuwe ontwikkeling van ca. 6.000 m² kantoor- en laboratoriumruimte die zal worden gerealiseerd aan de Oegstgeestzijde van het Leiden Bioscience Park waar onder andere reeds Avery Dennison, Hilton Hotel en Naturalis-Corpus gevestigd zijn. De nieuwbouwlocatie voorziet in de verdere groei van de activiteiten van DuPont op het Leiden Bioscience Park. 

JLL heeft DuPont gedurende het gehele aanhuurproces geadviseerd, o.a. bij de selectie van de kavel en de projectontwikkelaar alsmede de contractvorming (huur- en ontwikkelingsovereenkomst). Dura Vermeer is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwbouw welke in de loop van 2020 zal worden opgeleverd.

JLL heeft Dupont tevens bijgestaan bij de dispositie van de huidige huisvesting gelegen aan de Archimedesweg 30 te Leiden. Beursfonds NSI N.V. heeft het huidige gebouw ter grootte van circa 2.686 m² kantoor- en laboratoriumruimte verworven, waarbij Dupont het gebouw terughuurt gedurende de realisatie van de nieuwbouw. 3Stone Real Estate heeft NSI begeleid bij de verwerving van dit object.