Nieuwsbericht

Jan Willem in ’t Hout terug bij JLL als Consultant Client Solutions

mei 03, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Sinds deze maand is Jan Willem in ’t Hout terug werkzaam bij JLL als Consultant Client Solutions. In deze rol gaat Jan Willem zich focussen op het integraal adviseren van vastgoedgebruikers en het verder vergroten van het marktaandeel van JLL.

Jan Willem was tussen 2012 en 2016 ook al werkzaam bij JLL als Facility Manager en als consultant voor de corporate tak van JLL. In de vier jaar die volgden zette hij zijn carrière voort bij CBRE in het Client Solutions, Advisory & Transaction Services team. De afgelopen twee jaar was Jan Willem werkzaam als eindverantwoordelijke voor het Tenant Representation team van Colliers.

Rogier van der Bol, Head of Work Dynamics bij JLL Nederland: “Wij zijn bijzonder blij met de terugkeer van Jan Willem naar JLL. Jan Willem heeft de afgelopen jaren een brede ervaring in de eindgebruikersmarkt opgedaan, die hij nu weer bij JLL komt inzetten. Met de komst van Jan Willem versterken wij de groei van onze corporate dienstverlening.”
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.