Nieuwsbericht

IP Campus B.V. huurt kantoorruimte in Diemere 11 – 19 te Diemen

april 28, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

IP Campus B.V., één van de grootste, onafhankelijke faciliteerders van digitale examens in de Benelux, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 801 m² v.v.o. kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan Diemerere 11-19 te Diemen.

Het multi-tenant kantoorgebouw is onderdeel van het bedrijvenpark Bergwijkpark Zuid in Diemen. De algemene ruimtes en de kantoorvloeren van het gebouw zijn recentelijk gerenoveerd. Voor de verhuur is nog circa 3.165 m2 v.v.o. beschikbaar.  

JLL trad in collegiale samenwerking met Savills op namens verhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met IP Campus B.V.

IPCampus B.V. werd niet begeleid tijdens deze transactie.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.