ID-Logistics breidt uit in Etten-Leur naar 68.000 m²

februari 27, 2020

ID-Logistics heeft recentelijk de laatste fase afgenomen in DC Sugar Fields 21 in Etten-Leur. In totaal heeft ID-Logistics meer dan 68.000 m² warehouse in gebruik genomen in dit complex. DC Sugarfields 21 is een project van de Belgische investeerder Heylen Warehouses.

ID-Logistics heeft voornamelijk gekozen voor deze locatie vanwege de centrale ligging in West-Brabant met directe toegang tot de A16, A17 en A58.

JLL heeft de verhuurder, Heylen Warehouses, geadviseerd bij de verhuur van de volledige 68.000 m². ID-Logistics is juridisch geadviseerd door LXA The Law Firm.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.