Nieuwsbericht

HVBM Vastgoed verwerft grootschalige inbreidingslocatie in Tilburg voor nieuwe logistieke ontwikkeling

september 03, 2020

HVBM Vastgoed heeft een koopovereenkomst gesloten met Gemeente Tilburg voor de verwerving van het voormalige zorgcomplex Charlotteoord in Tilburg. Deze inbreidingslocatie is gelegen op bedrijventerrein Kraaiven en is met een oppervlakte van ruim 6,5 hectare één van de laatste, direct beschikbare ontwikkellocaties in nr. 1 logistieke hotspot Tilburg. 

HVBM Vastgoed heeft plannen om op het perceel een ‘built to suit’ logistiek gebouw te realiseren met een oppervlakte van ruim 45.000 m². Meer informatie over het project is te raadplegen op de website: dc-charlotte.nl

Bedrijventerrein Kraaiven – een gemengd bedrijventerrein aan de noordzijde van Tilburg – heeft de afgelopen jaren een succesvolle transformatie ondergaan door de herontwikkeling van een aantal verouderde fabriekslocaties naar nieuwe, hoogwaardige logistieke gebouwen. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe warehouses voor De Bijenkorf en Decathlon, beiden ontwikkeld door HVBM Vastgoed. 

HVBM Vastgoed heeft JLL ingeschakeld voor de verhuur van het project. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.