Nieuwsbericht

Hoogwaardig logistiek object van 22.712 m² in Tilburg binnen drie weken verhuurd aan Anji Logistics

juni 12, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

GARBE Industrial Real Estate heeft in samenwerking met een fonds beheerd door UNION, een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor 22.712 m² logistiek magazijn op Brakman 50-52 in Tilburg. Deze state-of-the-art faciliteit is ontwikkeld in 2021 en is verhuurd aan Anji Logistics Europe.

Het object bestaat uit 19.497 m² warehouse, 2.201 m²  mezzanine en 1.014 m² kantoorruimte, samen met 98 parkeerplaatsen, en beschikt over een BREEAM-NL duurzaamheidscertificering 'Zeer Goed'. Het is strategisch gelegen met uitstekende verbindingen naar de belangrijkste snelwegen A58, A27 en A2, waardoor er snel toegang is tot de steden Breda, Antwerpen, Rotterdam, Eindhoven,en Amsterdam en tot een nabijgelegen binnenhaven.

Paul Twigt, Hoofd Vastgoedbeheer bij GARBE Industrial Real Estate, reageert: "We zijn verheugd om Anji Logistics Europe als nieuwe huurder te verwelkomen. Deze snelle verhuur, binnen slechts drie weken nadat de ruimte beschikbaar kwam van de vorige huurder, benadrukt de sterke vraag naar hoogwaardige logistieke ruimte op deze toplocatie. GARBE is toegewijd aan het leveren van eersteklas vastgoedoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten."

De transactie werd mogelijk gemaakt door JLL, welke optrad als makelaar voor alle betrokken partijen.
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.