HighBrook sluit drie huurovereenkomsten in Quarter Podium

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft drie huurovereenkomsten gesloten tijdens de renovatie van multi-tenant kantoorgebouw Quarter Podium aan de Gatwickstraat 9-39 in Amsterdam Sloterdijk.

januari 26, 2018

Nieuwe huurders in dit fullservice, moderne multi-tenant kantoorgebouw zijn AllShare en Corins. DPA Professionals, onderdeel van DPA Group, verlengde de huurovereenkomst voor de lange termijn.

HighBrook Investors verwierf Quarter Podium in april 2017 via een off-market transactie. Quarter Podium maakt deel uit van Quarter Offices, een nieuw hoogwaardig work, live & play concept dat momenteel wordt uitgerold in drie kantoorlocaties in Amsterdam Sloterdijk.

AllShare, een fintech-softwarebedrijf dat momenteel in Hoofddorp is gevestigd, ondertekende een lange termijn huurovereenkomst voor 1.000 m2. Corins, onderdeel van ASR Nederland, heeft een lange termijn huurovereenkomst gesloten voor de huur van 500 m2. en DPA, gespecialiseerd in recruitment en interim management, verlengde de huurovereenkomst langjarig voor de huur van  1.800 m2 kantoorruimte.

Quarter Podium ondergaat op dit moment significante renovatie, wat leidt tot verbeterde kwaliteit, functionaliteit en een work-, meet & relax lifespace als onderdeel van het Quarter Offices-concept in Sloterdijk. De renovatie van Quarter Plaza zal naar verwachting in maart 2018 zijn afgerond.

Quarter Plaza omvat ongeveer 7.600 m2 vloeroppervlak verdeeld over de begane grond en acht verdiepingen. Met de ondertekening van de nieuwe huurovereenkomsten is nu nog 55 procent  in Quarter Podium beschikbaar voor de verhuur. Andere kantoren in de Quarter Offices-portefeuille zijn Quarter Plaza, Transformatorweg 74-118 en Quarter Avenue, Condensatorweg 54, allemaal gelegen in het opkomende werk-, winkel- en woongebied Amsterdam Sloterdijk.

HighBrook Investors heeft Equity Estate aangesteld als overall asset manager voor alle Quarter Offices. Equity Estate en JLL – in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg – adviseerden HighBrook Investors bij de huurtransactie van Allshare. Equity Estate adviseerde HighBrook Investors bij de verhuurtransacties met DPA en Corins.