HighBrook Investors heeft de Amsterdamse kantoorgebouwen Spuiveste I & II gekocht van Nieuwezijds Groep

De kantoorgebouwen van circa 3.576 m² zijn gelegen in het historisch centrum van Amsterdam aan het Singel en de Spuistraat en zijn onderdeel van het UNESCO werelderfgoed.

april 08, 2020

De gebouwen, grotendeels gerenoveerd, zijn zo goed als volledig verhuurd aan meerdere huurders. Dit is de zevende aankoop van een centrumlocatie die HighBrook in de afgelopen 12 maanden heeft voltooid.

Nieuwezijds Groep gaat herinvesteren in residentieel vastgoed, wijkwinkelcentra en horeca objecten.

HighBrook en haar partner REB werden bij deze transactie begeleid door JLL, Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Loyens & Loeff. Verkoper werd begeleid door Cushman & Wakefield en CMS.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.