Nieuwsbericht

High Tech Campus Eindhoven verwelkomt Bilfinger Tebodin

Verhuurder HTCE Site Management B.V. verwelkomt Bilfinger Tebodin Netherlands B.V. op de High Tech Campus in Eindhoven.

juli 15, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

 Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 820 m² v.v.o. kantoorruimte in het gebouw The Central Building (HTC5), dat direct naast The Strip en al haar faciliteiten is gesitueerd. Bilfinger Tebodin zal medio 2023 haar intrek in het gebouw nemen.

“Met een aanstaande verhuizing naar de inspirerende High Tech Campus Eindhoven, positioneert Bilfinger Tebodin zich in een dynamisch ecosysteem van hightechbedrijven met focus op innovatie, samenwerking en duurzaamheid. Vanuit onze missie om de industrie te verduurzamen en toekomstbestendig te maken de perfecte omgeving voor onze consultants en engineers.”

Het robuuste complex uit de jaren ’80 is compleet gerenoveerd en aangepast aan de huidige tijd. Het gebouw biedt hoogwaardige kantoorruimte aan innovatieve bedrijven. De kantoren aan de zuidzijde hebben fraai zicht op de vijver, terwijl de kantoren aan de andere zijden uitkijken over het bruisende Campusterrein. Het gebouw is direct naast The Strip gesitueerd.

 

 

JLL trad op namens verhuurder HTCE Site Management B.V. bij de totstandkoming van voornoemde transactie in collegiale samenwerking met CBRE & Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. MYSS heeft huurder Bilfinger Tebodin Netherlands B.V. geadviseerd bij de zoektocht naar geschikte huisvesting en de contractuele onderhandelingen met de verhuurder.

Jean-Paul van Oijen, Commercieel Directeur High Tech Campus Eindhoven: We zijn trots op de komst van Bilfinger Tebodin naar High Tech Campus Eindhoven. Innovatie is onze verbindende factor. Bilfinger Tebodin stimuleert innovatie met ingenieursoplossingen van wereldklasse, dankzij hun ervaring, expertise en passie voor technologie van 1.350 professionele consultants en ingenieurs.” 

High Tech Campus breidt momenteel het aanbod verder uit door het realiseren van ca. 12.000 m² nieuwbouw conform de internationale certificeringsnormering WELL GOLD. Dit gebouw past perfect in de ambitie van de High Tech Campus om in 2025 de duurzaamste Campus van Europa te worden. Mocht je meer informatie wensen over de (nieuwbouw)mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact op met JLL (040 – 2500 100). 

 

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.