Nieuwsbericht

HES International B.V. huurt ca. 639 m² kantoorruimte in kantoorgebouw “de Rotterdam"

januari 08, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

De Rotterdam PropCo Lux S.à r.l. heeft met HES International B.V. een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 639 m² kantoorruimte op de 28ste verdieping van kantoorgebouw “De Rotterdam”.

Het iconische kantoorgebouw De Rotterdam, gelegen op de Kop van Zuid te Rotterdam, biedt haar huurders alle mogelijke luxe en ruime hoogwaardige verdiepingsvloeren met een schitterend uitzicht over heel Rotterdam. 

Huurder HES International B.V is één van de grootste onafhankelijke aanbieders van op- en overslagdiensten in de liquid en dry bulksector in Europa. HES vormt een unieke, onafhankelijke schakel in de logistieke keten van verschillende bulkgoederen en biedt eersteklas toegang tot de beste havens van Europa.

JLL begeleidde de totstandkoming van deze transactie namens verhuurder in collegiale samenwerking met CBRE B.V. Sienna Real Estate is namens eigenaar verantwoordelijk voor het management van het gebouw.

Huurder HES International B.V werd geadviseerd door De Mik real estate partners.
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 105.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.