Heins Onroerend Goed Maatschappij B.V. sluit nieuwe huurovereenkomst met Echt Wonen

juli 03, 2019

Verhuurder Heins Onroerend Goed Maatschappij B.V. en huurder Echt Wonen hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe huurovereenkomst voor 1.060 m² winkelruimte aan de Europalaan 99a op de Woonboulevard in Utrecht.

Eerder werd er door verhuurder al een overeenkomst gesloten met Platte TV voor een nieuwe winkel op de eerste verdieping. Carpet Right huurt eveneens een winkelruimte in hetzelfde complex.

Heins Onroerend Goed werd in deze transactie bijgestaan door JLL, huurder liet zich adviseren door Creating Retail Parks. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.