Heimstaden Nederland B.V. huurt ca. 900 m² kantoorruimte in ‘Diana & Vesta’ te Amsterdam Zuidoost

oktober 08, 2019

Heimstaden Nederland B.V. heeft een indeplaatsstelling getekend voor ca. 900 m² kantoorruimte alsmede 6 parkeerplaatsen in kantoorgebouw ‘Diana & Vesta’, gelegen aan de Herikerbergweg 181-342 te Amsterdam. JLL adviseerde de vertrekkende huurder PerfectCall B.V. bij de totstandkoming van de contractovername. Heimstaden Nederland B.V. werd begeleid door Solved.

Het kantoorgebouw ‘Diana & Vesta’ is gelegen op ‘Plaza Arena’ in Amsterdam Zuidoost en vormt één van de landmarks van het gebied door zijn prominente ligging en kolossale uitstraling. Vanwege de centrale positie van ‘Diana & Vesta’ tussen verschillende knooppunten van snelwegen is de bereikbaarheid uitstekend. In de directe omgeving zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder De Bijenkorf, Stryker, de Deutsche Bank en Huawei.

Heimstaden is opgericht in 1998. De afgelopen jaren is Heimstaden sterk gegroeid: van een relatief kleine vastgoedbelegger op de Zweedse woningmarkt tot een van de grootste aanbieders van huurwoningen in Scandinavië. Daarnaast is Heimstaden inmiddels actief in Duitsland en Nederland. Sinds 2005 is het bedrijf onderdeel van het Noorse Fredensborg AS.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.