Nieuwsbericht

Harman Consumer Nederland huurt circa 3.420 m² kantoorruimte aan de Danzigerkade te Amsterdam

april 12, 2021

Harman Consumer Nederland (‘Harman’) heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van 3.418 m² kantoorruimte en 34 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw gelegen aan de Danzigerkade 16 in de Amsterdamse Houthavens. Per augustus 2021 zal Harman intrek nemen in dit moderne kantoorgebouw.

Harman ontwerpt producten en oplossingen voor consumenten en ondernemingen wereldwijd, waaronder audio- en visuele producten, verbonden autosystemen en enterprise automatiseringsoplossingen. Harman heeft in Nederland vooral bekendheid gegenereerd met de merken JBL en Harman Kardon.

Harman heeft voor dit kantoor gekozen vanwege de hoge kwaliteit van het gebouw (energielabel A++) en de industriële aanblik met grote open ramen, in combinatie met het unieke uitzicht over ’t IJ. Het Amsterdamse Houthavens gebied is centraal gelegen en goed bereikbaar. De omgeving huisvest onder andere huurders als Tommy Hilfiger Europe, Rijnboutt Architecten, Dentsu Aegis en Calvin Klein.

JLL heeft Harman geadviseerd bij de aanhuur van het kantoor. Savills adviseerde de verhuurder, La Française Real Estate Managers, tijdens deze transactie.

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.