Nieuwsbericht

H. Gallery huurt 1.641 m² bedrijfsruimte op de Reactorweg 189 in Utrecht

Creatieve aanwinst op bedrijventerrein Lage Weide

december 01, 2022

Namens opdrachtgever De Waal Beheer heeft JLL een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van 1.641 m² bedrijfsruimte op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht.

Huurder H. Gallery is gespecialiseerd in hedendaagse design meubelen en vertegenwoordigt een groep moderne en hedendaagse ontwerpers. Op de nieuwe locatie  zullen zij onder andere werken aan restauratie en vervaardiging van meubels en kunstobjecten en daarnaast de ruimte gebruiken voor opslag van meubels. 

Het object op de Reactorweg 189 in Utrecht bestaat uit 1.641 m² bedrijfsruimte en twee loading docks. 

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.