Nieuwsbericht

Garbe Institutional Capital verkoopt retailcomplexen in Huizen

mei 01, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

GARBE verkoopt namens één van haar fondsen een drietal complexen aan het Oude Raadhuisplein in het centrum van Huizen. De transactie omvat ca. 8.000 m² aan verhuurde winkels, woningen en strategische leegstand welke kan worden getransformeerd tot woonruimten.

De huurdersmix wordt gedomineerd door (nationale) winkelketens zoals HEMA, Action, Xenos, Scapino, Shoeby, ICI Paris en Specsavers. Daarnaast omvat de verkoop een parkeergarage in de kelder, alsmede de parkeerfaciliteiten op het dak.

GARBE is tijdens deze transactie commercieel bijgestaan door JLL en juridisch door BarentsKrans. De koper, een particuliere belegger, is commercieel begeleid door Retail Capital en Realfort, en werd juridisch bijgestaan door Simmons & Simmons
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.