Nieuwsbericht

GARBE Institutional Capital verkoopt paviljoens Coolsingel 

december 15, 2022

GARBE Institutional Capital heeft namens één van haar fondsen de twee paviljoens aan de Coolsingel 191-217 en 207-231 verkocht aan de gemeente Rotterdam.

De paviljoens zijn gelegen binnen de voorgenomen gebiedsontwikkeling Hart 010, waarmee een algehele kwaliteitsimpuls van het gebied beoogd is. Onderdeel daarvan is onder andere een verbetering van het ov-knooppunt Beurs, waarboven de paviljoens zich bevinden. Met deze strategische acquisitie heeft de gemeente meer invloed op de uitvoerbaarheid van de plannen voor gebiedsontwikkeling Hart 010. 

JLL heeft GARBE Institutional Capital in deze transactie commercieel geadviseerd, BarentsKrans stond verkoper juridisch bij. Gemeente Rotterdam werd bijgestaan door Briq Real Estate. 

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.