Nieuwsbericht

Focus koopt kantoorpand in Den Haag voor herontwikkeling

december 10, 2020

Focus Real Estate heeft het Prins Hendrikgebouw aan de Zoutmanstraat 19-23 in Den Haag overgenomen van De Zoutman, een samenwerking tussen Canopy lnvestments en Rhodium RE.

Focus heeft het kantoorgebouw aangekocht met als doel het te transformeren naar 40 woningen met een commerciële plint. Het object behelst 2.600m2 verdeeld over zes verdiepingen met een bijbehorende ondergrondse parkeergarage.

Focus is als ontwikkelende belegger actief op het gebied van wonen, werken en zorg. Met de aankoop wil Focus haar woningportefeuille verder uitbreiden.

De koper werd bij de transactie geadviseerd door JLL.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.