Nieuwsbericht

Fixami huurt 16.000 m² warehouse in DC Kraaiven in Tilburg

november 03, 2020

JLL heeft namens opdrachtgever HVBM Vastgoed ruim 16.000 m² warehouse verhuurd aan Fixami. Het bedrijf heeft onlangs 7.000 m² warehouse in gebruik genomen in DC Kraaiven. Het warehouse is gelegen op het gelijknamige bedrijventerrein ‘Kraaiven’ te Tilburg.

Ten behoeve van Fixami zal door HVBM Vastgoed een uitbreiding worden gerealiseerd, bestaande uit ca. 9.000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. Deze uitbreiding zal medio 2021 aan Fixami worden opgeleverd. Na realisatie van de uitbreiding bestaat DC Kraaiven uit ruim 37.000 m² hoogwaardige bedrijfsruimte. Andere huurders in het complex zijn Crane World Wide Logistics en Iron Mountain.

Fixami is in 2009 opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers en is anno 2020 uitgegroeid tot een toonaangevende e-commerce speler op de markt voor professionele elektrische gereedschappen in Europa. Foreman Capital B.V. heeft begin 2020 een meerderheidsbelang in Fixami genomen en ondersteunt Fixami sindsdien bij haar verdere groeiambities.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd Fixami begeleid door BRIQ Real Estate, HVBM Vastgoed werd bij de verhuur geadviseerd door JLL.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.