EY huurt kantoorruimte aan Wassenaarseweg 80 te Den Haag | JLL Nederland

januari 23, 2020

EY heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor het monumentale kantoorgebouw aan de Wassenaarseweg 80 te Den Haag. Het gebouw dat momenteel al door EY gehuurd wordt, zal volledig worden verbouwd en verduurzaamd.  

Het monumentale kantoorgebouw is onderdeel van één van de fondsen in beheer bij GARBE Institutional Capital Netherlands. GARBE is vanuit haar tien kantoren in Europa actief in alle vastgoedsectoren en heeft van meer dan EUR 5 miljard aan ‘asset under management’. Voor meer informatie zie www.garbe.de

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.