Exterion Media exploiteert digitale schermen in Piazza Center Eindhoven

oktober 07, 2019

Exterion Media en Piazza Invest B.V. hebben hun jarenlange succesvolle samenwerking verlengd voor een periode van 10 jaar. Nog dit jaar worden 10 digitale schermen van 2m2 in het volledig gerestylede Piazza Center geplaatst, waarmee ook in het winkelcentrum meer digitaal bereik wordt gecreëerd. Om extra kracht bij te zetten worden op het Piazza-plein eveneens twee large led schermen geplaatst van respectievelijk 38m2 en 11m2, die naar verwachting begin 2020 te zien zijn. Op de achterzijde van het grootste digitale scherm zal een speciaal voor Piazza Center door de Eindhovense architect Harrie van Helmond ontworpen kunstwerk worden aangebracht, met een speelse verwijzing naar het voormalige Piazza.

Piazza Center is hét toonaangevende winkelcentrum in Eindhoven, gelegen in het centrum van de stad met een goed gebalanceerd aanbod van winkels. Wij zijn trots dat wij de komende 10 jaar de digitale schermen in Piazza Center mogen exploiteren. Vooral het scherm van 38m2 aan het 18 septemberplein zal een echte eye-catcher worden!” - Eric Kip, Managing Director Exterion Media.

JLL en Berkhouwe Vastgoed begeleiden Piazza Invest B.V. bij de verhuur van de winkelruimtes in Piazza Center. 


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.