Nieuwsbericht

Eurojob B.V. huurt kantoorruimte in ‘Centre Court’ te Hoofddorp Beukenhorst-Oost

september 04, 2020

Eurojob B.V. heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 738 m² v.v.o. kantoorruimte in het multi-tenant kantoorgebouw ‘Centre Court’, gelegen aan de Antareslaan 1-27 te Hoofddorp.

Het kantoorgebouw ‘Centre Court’ is gelegen op de hoogwaardige kantorenlocatie Beukenhorst-Oost te Hoofddorp. Het ‘Centre Court’ fungeert tevens als het Nederlandse hoofdkantoor van telefoonprovider NOKIA. Voor de verhuur is nog circa 2.250 m2 v.v.o. beschikbaar.  

JLL trad in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield op namens verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Eurojob B.V. Het uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het uitzenden van internationale flexkrachten kan aangeschreven worden op het adres Antareslaan 3 te Hoofddorp.

Eurojob B.V. werd tijdens deze transactie begeleid door Schenk Makelaars Consultants.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.