Nieuwsbericht

Een particuliere belegger koopt Building 026 in Arnhem

januari 16, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Een particuliere belegger heeft Gebouw 026 in Arnhem aangekocht van een fonds dat wordt gemanaged door Credit Suisse.

De voormalige bibliotheek, naast het stadhuis, op de kop van de Koningstraat is in de afgelopen jaren volledig herontwikkeld naar een mixed use object. Het gebouw bestaat uit ongeveer 8.000 m² kantoren, 2.000 m² retail en een langjarig verhuurde parkeergarage die ruimte biedt aan meer dan 400 parkeerplaatsen.

JLL en Van Gool Elburg adviseerden de verkoper commercieel tijdens deze transactie. Houthoff trad op als juridisch adviseur. 

Namens koper trad BMV Makelaars commercieel op. Dirkzwager legal & tax heeft koper juridisch bijgestaan.
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 105.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.