Dutch RE verhuurt ca. 2.351 m² in Martinez Towers Almere aan IWG

september 20, 2019

Dutch RE heeft ‘off market’ een huurovereenkomst afgesloten met IWG voor circa 2.351 m² kantoorruimte gelegen op de 15e tot en met de 19e verdieping van gebouw ‘Martinez Towers’ te Almere.

‘Martinez Towers’ is gelegen aan het Mandelaplein 1, welke is gelegen in het centrum van Almere en direct aan het NS treinstation. Het gebouw is met een gevel van groen/blauw glas een opmerkelijk gebouw dat ook zichtbaar is vanaf de snelweg. Het gebouw bestaat uit 20 niveaus en biedt een skyline-uitzicht over Almere. De afgelopen jaren heeft Dutch RE de kantoorbestemming van het gebouw gewijzigd en is het gebouw is het gebouw grotendeels verhuurd aan de Plaza Hotelgroup uit Heilbronn Duitsland. Daarnaast is Loetje gevestigd op de begane grond.

Voor de verhuur is er nog circa 431 m² beschikbaar ten behoeve van een sportschool.

IWG heeft deze locatie aangehuurd voor haar Regus concept.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Dutch RE.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.