Dutch RE verhuurt ca. 2.351 m² in Martinez Towers Almere aan IWG

september 20, 2019

Dutch RE heeft ‘off market’ een huurovereenkomst afgesloten met IWG voor circa 2.351 m² kantoorruimte gelegen op de 15e tot en met de 19e verdieping van gebouw ‘Martinez Towers’ te Almere.

‘Martinez Towers’ is gelegen aan het Mandelaplein 1, welke is gelegen in het centrum van Almere en direct aan het NS treinstation. Het gebouw is met een gevel van groen/blauw glas een opmerkelijk gebouw dat ook zichtbaar is vanaf de snelweg. Het gebouw bestaat uit 20 niveaus en biedt een skyline-uitzicht over Almere. De afgelopen jaren heeft Dutch RE de kantoorbestemming van het gebouw gewijzigd en is het gebouw is het gebouw grotendeels verhuurd aan de Plaza Hotelgroup uit Heilbronn Duitsland. Daarnaast is Loetje gevestigd op de begane grond.

Voor de verhuur is er nog circa 431 m² beschikbaar ten behoeve van een sportschool.

IWG heeft deze locatie aangehuurd voor haar Regus concept.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Dutch RE.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.