Nieuwsbericht

DPI Consultancy B.V. huurt kantoorruimte in ‘Iris’ te Hoofddorp

november 14, 2022

QUAN Investors en Harbert Management Corporation hebben met DPI Consultancy een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 650 m² v.v.o. kantoorruimte in het multi-tenant kantoorgebouw ‘Iris’, gelegen aan de Bloemlaan 2 te Hoofddorp.

Het representatieve en modern vormgegeven kantoorgebouw ‘Iris is gelegen op een bekende zichtlocatie in Hoofddorp, langs de N201 en voorzien van een A energielabel. De begane grond is recentelijk gerenoveerd, waarbij de receptie gerund wordt door Frame Offices. Frame Offices zorgt voor een levendige sfeer bij de entree en de receptie. Voor de verhuur is nog circa 600 m2 v.v.o. beschikbaar.  

JLL trad in collegiale samenwerking met DRS makelaars en BT Makelaars op namens verhuurder QUAN Real Estate Investors en Harbert Management Corporation bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met DPI Consultancy. DPI Consultancy is een landelijk advies-en projectbureau voor de bouw, infra, energie en industrie sector. DPI Consultancy werd begeleid door Schenk Makelaars Consultants. 
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.