Nieuwsbericht

Diederik Nijhuis terug in Agency Industrial & Logistics team van JLL

januari 10, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Per 1 januari is Diederik Nijhuis terug werkzaam in het Agency Industrial & Logistics team van JLL vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Diederik gaat zich bezighouden met het begeleiden van industriële en logistieke vastgoedtransacties.

Diederik was van 2016 tot 2020 ook al onderdeel van het Industrial & Logistics team van JLL. Het afgelopen jaar was hij werkzaam bij Schiphol Real Estate als leasing manager. Diederik werkte in het verleden ook al als vastgoedadviseur bij het voormalige DTZ Zadelhoff, dat inmiddels is overgenomen door Cushman & Wakefield..

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland zegt hierover: “Ondanks de invloed van COVID-19 blijft de vraag naar logistiek vastgoed groot. De al eerder bewezen ervaring en het netwerk van Diederik is een aanwinst voor het team en ik ben dan ook blij hem weer te mogen verwelkomen in ons team. Met zijn komst versterken we onze leidende positie als adviseur bij de verhuur en verkoop van logistiek vastgoed in Nederland. Het afgelopen jaar hebben we wederom een groei kunnen laten zien van onze dienstverlening en het is onze ambitie om deze trend door te zetten.”


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.