Nieuwsbericht

DHG koopt laatste eigendom Homburg Invest in Nederland

Alberta 1810040 Ltd, voorheen Homburg Invest Inc. uit Canada, heeft haar laatste eigendom in Nederland (Homco Realty Fund (123) LP / HII (123) GP INC.), gelegen aan de Platinawerf 22-28 in Beuningen, verkocht aan DHG.

december 21, 2020

Het object is zichtbaar gelegen aan de A73 (Nijmegen – Venlo) op bedrijventerrein Schoenakker op een perceel van ruim 4 hectare. Het complex bestaat uit ca. 13.500 m² bedrijfsruimte en ca. 1.700 m² kantoorruimte en is langjarig verhuurd aan Inter-Che-M B.V., een internationaal recyclingbedrijf van chemische producten en fabrikant van oplosmiddelen, lakken en coatings.

Onderhavig complex betrof het laatste bezit van Homburg in Nederland en met de verkoop van het object is een eind gekomen aan de in 2014 gestarte herstructurering onder toezicht van Samson Belair Deloitte & Touche - Restructuring en de Canadese Rechtbank in Montreal, Quebec.

Verkoper, Homburg Invest Inc., werd bij deze transactie geadviseerd door Loyens & Loeff N.V. Amsterdam (juridisch), MVGM (technisch) en JLL (commercieel).

Koper DHG werd bij deze transactie begeleid door Loyens & Loeff N.V. Rotterdam.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.