Nieuwsbericht

DHG koopt Havenstraat 1 te Schiedam

september 13, 2021

Lindegas Benelux B.V. heeft de Havenstraat 1 te Schiedam aan DHG verkocht. Het verkochte bestaat uit een kantoorgebouw van circa 5.700 m² kantoorruimte en 125 parkeerplaatsen gelegen op een kavel van 8.970 m² eigen grond.

Lindegas heeft haar kantooractiviteiten verhuisd naar de Havenstraat 23 in Schiedam en zal de overige percelen op de Havenstraat in eigendom houden voor haar overige activiteiten, waaronder de opslag van gasflessen.

DHG heeft de afgelopen jaren meerdere kavels op de Havenstraat (her)ontwikkeld tot hoogwaardige kantoorpanden en diverse light-Industrial bedrijfsunits, met name gericht op de maritieme industrie. DHG heeft ook de Havenstraat 1 aangekocht voor een herontwikkeling.

Verkoper Lindegas Benelux B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door JLL.
 

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.