Nieuwsbericht

DFH Group heeft in totaal drie nieuwe huurders gecontracteerd voor het gebouw

Langerhuize Offices in Amstelveen en heeft daarmee in totaal 2.500 m² verhuurd

februari 28, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Wealth Management Partners N.V. (“WMP”) heeft op de zevende en achtste verdieping van het gebouw circa 1.500 m² kantoorruimte langjarig gehuurd. Dat één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders voor institutionele beleggers en family offices in Nederland voor het pand heeft gekozen, onderstreept de aantrekkelijkheid van het kantorenensemble ontworpen door de gerenommeerde architect Marcel van der Schalk.

Voor circa 600 m² kantoorruimte heeft Sesami Cash Management Technologies Nederland B.V. ("Sesami"), een aanbieder van AI-ondersteunde cashmanagementoplossingen voor banken, retailers en dienstverlenende bedrijven, zich als huurder op de vijfde verdieping gevestigd.

Ook nieuw in Langerhuize Offices is Care2B, een landelijke organisatie en partner van Saar aan Huis (de grootste organisatie voor particuliere mantelzorg in Nederland), die de resterende 400 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping heeft gehuurd.

Het fondsobject Langerhuize Offices beschikt over uitstekende faciliteiten en een prettige sfeer. Het kantoorgebouw, met een totale bruto vloeroppervlakte van 38.359 m², herbergt een restaurant, een lunch- en koffiebar, informele zitjes, een receptiedienst, een pakketdienst, een stomerijservice, doucheruimtes en parkeerplaatsen. Langerhuize Offices is perfect gelegen met een uitstekende zichtbaarheid en optimale bereikbaarheid nabij de A9. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan de bereikbaarheid voor zowel medewerkers als klanten.

"Deze aangename transacties tonen eens te meer de goede samenwerking en efficiëntie aan van ons fondsbeheer, assetmanagement en last but not least onze lokale assetmanager AJRED", legt Nikolaus von Blomberg, Managing Director van DFH Group, uit.

“Wij zijn verheugd de nieuwe huurders te mogen verwelkomen bij Langerhuize Offices”, zegt Gijs Albada Jelgersma, eigenaar van AJRED. “De keuze van deze gerenommeerde bedrijven onderstreept de kwaliteit van dit hoogwaardige verzamelgebouw. We creëren een omgeving waarin de huurders succesvol zijn, elkaar aanvullen en zich op hun gemak voelen.”

Langerhuize Offices heeft tot doel huurders aan te trekken die waarde hechten aan kwaliteit, uitstekende faciliteiten en een professionele omgeving. Er is nog circa 4.500 m² kantoorruimte beschikbaar voor verdere huurders.

De verhuurder (het object behoort tot het closed-end vastgoedfonds PFM EuroSelect Siebzehn Amstelveen GmbH & Co.KG, onderdeel van DFH Group GmbH, Stuttgart, Duitsland) en haar assetmanager AJRED B.V. werden bij de transacties geadviseerd door Cushman & Wakefield, DRS en JLL. Hemwood adviseerde de verhuurder over juridische aspecten van deze transacties. WMP werd geadviseerd door Luzern REIM B.V., Sesami door Schoeman Consultants.
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.