DELA Vastgoed verkoopt complexen in Doorn en Sittard

DELA Vastgoed heeft een woon- en winkelcomplex in het centrum van Doorn en meerdere winkelpanden in het centrum van Sittard verkocht aan Metroprop.

februari 10, 2020

Het verkochte complex in Doorn bestaat uit een Jumbo supermarkt met een oppervlakte van ruim 1.115 m² en een HEMA winkel inclusief horecagedeelte van ruim 750 m². Daarnaast behoren de acht bovengelegen appartementen en het achtergelegen parkeerterrein tot het complex.

De 14 verkochte winkels in de binnenstad Sittard hebben een oppervlakte van ongeveer 8.000 m². De winkels maken onderdeel uit van winkelcentrum Den Tempel en zijn onder andere verhuurd aan H&M en New Yorker.

DELA Vastgoed werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door JLL en Colliers International voor het complex in Doorn en door 3W real estate voor het gedeelte in Sittard. Houthoff stond DELA Vastgoed juridisch bij. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.