DELA Vastgoed verkoopt acht winkelcentra aan Sectie5 en Harbert

september 03, 2019

Op 3 september heeft een joint venture tussen Sectie5 Investments en Harbert Management Corporation (namens Harbert European Real Estate Fund V, LP) een winkelportefeuille van ruim 80.000 m² gekocht van DELA Vastgoed.

De winkelcentra, met hoofdhuurders als Albert Heijn, Jumbo en Aldi, zijn gelegen in Utrecht (Groeneweg), Heiloo (‘t Loo), Breda (Heksenwiel), Nieuwerkerk aan den IJssel (Reigerhof), Hengelo (Hasselo), Landgraaf (Op de Kamp), Eindhoven (Kastelenplein) en Den Bosch (Maaspoort).

87 appartementen boven de winkels van de winkelcentra in Breda en Landgraaf maken tevens deel uit van de verkoop.

Het gaat in deze transactie om een aanzienlijke portefeuille en is daarmee één van de grotere retail deals in 2019. De centra zijn geografisch verspreid over Nederland en hebben allen een sterk wijkvoorzienend karakter met focus op dagelijkse boodschappen.

DELA Vastgoed werd commercieel geadviseerd door JLL en Colliers, in collegiale samenwerking. Houthoff stond verkoper juridisch bij.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.