Deka Immobilien koopt het historische stadsgebied Haagsche Bluf in Den Haag

Deka Immobilien heeft het iconische en geheel gerenoveerde winkel- en leisure gebied Haagsche Bluf gekocht van Vastgoedonderneming en -ontwikkelaar Geste Groep.

juli 16, 2020

Haagsche Bluf is een winkelgebied, gelegen in het stadscentrum van Den Haag, ontsloten via o.a. de Venestraat en de Vlamingstraat. Het gebied biedt onderdak aan verschillende functies (retail, leisure, food alsmede hotel) en levert hiermee een significante bijdrage aan de binnenstad van Den Haag.

Huurders in het gebied zijn onder andere Holland & Barrett, &Other Stories en COS. Het gebied wordt verder verstrekt met een ruim f&b aanbod met concepten zoals Loetje en een vestiging van Foodhallen. Een boutique hotel complementeert de unieke mix van functies.

JLL heeft Deka Immobilien geadviseerd bij deze transactie.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.