Nieuwsbericht

Crop accountants en adviseurs huurt kantoorruimte in gebouw Avenue aan de Europalaan 40 te Utrecht

september 15, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Het gaat om circa 915 m² kantoorruimte en 17 parkeerplaatsen. ‘Gebouw Avenue’ is een nieuw icoon in Utrecht. Ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Graziosi Progetti. Een nieuwe parel in het Utrechtse kantorenlandschap. Gelegen op een strategische locatie tussen de snelweg en het historische centrum van Utrecht.

In 2021 is het gebouw volledig gerenoveerd, waarbij van lichte materialen en een verfijnde afwerking, zoals prachtige hout accenten, subtiele gouden details en wit marmer gebruik is gemaakt. Door de volledig vernieuwde installaties en inrichting is er een comfortabele en gezonde werkomgeving gecreëerd, die klaar is voor de toekomst. Het gebouw biedt haar gebruikers een volledig ingericht meeting centre met diverse vergaderzalen, een verfijnd afgewerkte social space en een koffiebar/grab & go restaurant.

Gebouw Avenue maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate.

JLL heeft de verhuurder Nexus Real Estate geadviseerd. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting heeft de huurder geadviseerd.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.