Centraal Invorderings Bureau B.V. huurt ca. 1.153 m² kantoorruimte in kantoorgebouw “de Rotterdam”

juni 24, 2019

Amundi Real Estate heeft met Centraal Invorderings Bureau B.V. een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1.153 m² kantoorruimte op de 34ste verdieping van kantoorgebouw “De Rotterdam”.

Het iconische kantoorgebouw De Rotterdam, gelegen op de Kop van Zuid te Rotterdam, biedt haar huurders alle mogelijke luxe en ruime hoogwaardige verdiepingsvloeren met een schitterend uitzicht over heel Rotterdam. Voor de verhuur is nog circa. 5.500 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Centraal Invorderings Bureau B.V. (CIB) verheugt zich er enorm op om zich met ruim 75 enthousiaste professionals op deze prachtige locatie verder te mogen ontwikkelen. CIB is een jonge en dynamische credit management organisatie. Al meer dan 10 jaar ondersteunen zij als meest innovatieve incassobureau, het bedrijfsleven met het uitvoeren van debiteurenbeheer en het incasseren van niet (tijdig) betaalde facturen.

JLL begeleidde de totstandkoming van deze transactie met L’Etoile Properties, welke optreedt voor de eigenaar, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE B.V. l’Etoille Properties is namens eigenaar verantwoordelijk voor het gehele management van het gebouw.

Huurder Centraal Invorderings Bureau B.V. werd geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.  

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.