Nieuwsbericht

Careyn huurt ca. 1.685 m² kantoorruimte in LOTUS B in Rotterdam Alexander

december 07, 2022

Emeke Spangenberg

Graphic Designer / Project Manager - Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Stichting Careyn heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 1.685 m² kantoorruimte met CK Capital Partners in de LOTUS Office Campus.

De LOTUS Office Campus is gelegen aan de George Hintzenweg 81 in Rotterdam Alexander.

De campus bestaat uit 4 markante kantoorgebouwen die via een binnentuin met elkaar verbonden zijn; de gemeenschappelijke voorzieningen op de begane grond van LOTUS C & E worden volgend jaar uitgebreid met restaurants, bars, auditorium, zakencentrum en een herontwikkeling van de voetgangersingang naar de algehele campus. Het LOTUS kantorencomplex van 35.000 m2 en 811 parkeerplaatsen ligt op loopafstand van het intercitystation van Rotterdam Alexander en grenst aan de snelweg A20.

Careyn is een zorgorganisatie in de VVT sector die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van vooral kwetsbare ouderen. Zij zullen rond februari haar centrale ondersteunende diensten gaan huisvesten in LOTUS B.

JLL adviseerde de verhuurder CK Capital Partners in collegiale samenwerking met CBRE, Cushman&Wakefield en Parc Makelaars. Huurder werd aangedragen door Huurbieding.nl.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.