Nieuwsbericht

Campus A58 – gestart met de bouw - 50.000 m² warehouse gereed per Q3 2021

januari 18, 2021

Logistics Capital Partners is gestart met de realisatie van Campus A58 in Roosendaal.

Recent werd de eerder afgegeven omgevingsvergunning na een ingestelde bezwaarschrift procedure herbevestigd. Hierbij werden alle ingediende bezwaren door het bevoegd gezag afgewezen.

Campus A58 is een unieke XXL propositie met een totale omvang van 129.000 m² nieuw te ontwikkelen moderne logistiek. Mede vanwege de locatie tussen Europa’s meest belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen biedt Campus A58 een unieke kans om een ​​strategische positie in het hart van Europa in te nemen.

Fase 1 omvat circa 50.000 m² warehouse, dat speculatief zal worden ontwikkeld en gereed zal zijn per Q3 2021. Fase 1 kan worden opgesplitst in units en is beschikbaar vanaf 10.000 m². Kantoren en mezzanines kunnen naar behoefte van de klant worden gerealiseerd.

De realisatie van het project wordt verzorgd door Bouwbedrijf Vrolijk BV. De verhuur van Campus A58 is in handen van de logistieke teams van JLL en Bridgegap.

Voor meer info, zie www.campusa58.nl en www.logisticscapitalpartners.com.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.