Calco kiest voor Amsterdam

Calco, voorheen gevestigd te Maarssen, heeft besloten te verhuizen naar Amsterdam.

december 07, 2018

Calco, voorheen gevestigd te Maarssen, heeft besloten te verhuizen naar Amsterdam.  

De verhuizing is in lijn met de groei-ambities en missie van de IT-detacheerder. Calco is marktleider met het IT-traineeship “de Calco MasterClass” waarbij een selectie wordt gemaakt van trainees op basis van het juiste talent, ambitie en motivatie voor IT. Hiervoor werft de detacheerder juist mensen zonder een IT-studieachtergrond. 

De verhuizing naar Amsterdam zorgt ervoor dat Calco een inspirerende en prettige omgeving kan bieden aan dit toekomstig IT-talent. Naast inspirerend moest het pand ook toekomstbestendig zijn, gezien de grote groei die Calco doormaakt. 

In Quarter Podium heeft Calco de perfecte plek gevonden. Dit kantoorpand is onderdeel van Quarter offices, waaronder ook Quarter Plaza en Quarter Avenue vallen. Deze drie objecten liggen in Sloterdijk: een opkomende werk-, shop- en leefomgeving gelegen nabij belangrijke wegen en Schiphol Airport. Calco heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor ca. 2.000 m² kantoorruimte.

Equity Estate en JLL vertegenwoordigden de verhuurder bij deze transactie. DRS Makelaars vertegenwoordigde Calco als adviseur.