Nieuwsbericht

Borghese Logistics / AEW verhuurt nieuw warehouse aan Grupo Sesé in Amsterdam

Borghese Logistics / AEW heeft een huurovereenkomst met Grupo Sesé gesloten voor een warehouse met een oppervlakte van ruim 15.000 m² aan de Kaapstadweg 38 in Amsterdam.

juni 07, 2021

Het warehouse van Borghese/AEW in de Amsterdamse haven bestaat uit 14.975 m² bedrijfsruimte, 599 m² kantoorruimte, 948 m² mezzanine en biedt ruim de gelegenheid tot parkeren.

Grupo Sesé is een van de belangrijkste Europese aanbieders van duurzame logistieke oplossingen voor de supply chain, met meer dan 10.000 professionals verspreid over 18 landen op 4 continenten. Met deze locatie zet Grupo Sesé een volgende stap in haar internationale expansie. Naast de mogelijkheid tot het centraliseren van meerdere klanten onder één dak, is ook de locatie in Amsterdam alsook de services die de haven te bieden heeft een pré. Hierbij kan gedacht worden aan de nabijheid van zowel de haven alsook de railterminal.  

Het recent opgeleverde moderne warehouse op de Kaapstadweg, gelegen op het bedrijventerrein ‘Atlaspark’ in Amsterdam, is een toplocatie voor distributiebedrijven, logistieke dienstverleners en industrie. In het warehouse is momenteel nog ca. 12.000 m² beschikbaar voor verhuur.

JLL heeft Borghese/AEW begeleid in deze verhuurtransactie, in collegialiteit met Industrial Real Estate Partners.

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.