Nieuwsbericht

Borghese/AEW verhuurt nieuw warehouse op Schiphol aan Kuehne+Nagel

Borghese Logistics bouwt samen met AEW “fase 4” op Green Mountain Logistics Park. Deze laatste fase zal volledig en langjarig door Kuehne+Nagel worden gehuurd.

mei 18, 2021

De ontwikkeling ligt aan de Airbuslaan 2-5 op Schiphol en bestaat uit ongeveer 20.600 m² bedrijfsruimte en 2.370 m² kantoorruimte. Het gehuurde heeft een ruim parkeerterrein voor personenauto’s en trucks.

Op de locatie worden de logistieke activiteiten van diverse afdelingen van Kuehne+Nagel, waaronder Pharma, Perishables, High Tech en General Cargo onder één dak gecentraliseerd. Om dit optimaal te ondersteunen biedt Borghese Logistics maatwerk voor diverse huurderspecifieke wensen. Zo realiseert Borghese Logistics o.a. twaalf extra loading docks aan de zijkant van het warehouse ten behoeve van de crossdock-activiteiten. Ook wordt het warehouse gerealiseerd volgens de BREEAM Very Good certificering.

Voor de wereldwijd opererende logistiek dienstverlener was de nabijheid van de eerste linie van Schiphol essentieel in de zoektocht. Green Mountains Logistics Park is uniek, met een ontwikkeling van dit volume op slechts enkele honderden meters van de douane verwijderd.

Borghese/AEW zijn eind 2016 op risico gestart met de bouw van dit park van 100.000 m2. Met deze laatste transactie is Green Mountains Logistics Park voorafgaand aan de oplevering volledig verhuurd.

JLL heeft Borghese/AEW bijgestaan en geadviseerd in deze transactie.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.