Nieuwsbericht

Bolster Investment Partners B.V. huurt kantoorruimte in “Parnassus Tower” te Amsterdam

april 28, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Bolster Investment Partners B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 542 m² v.v.o. kantoorruimte in het kantoorgebouw “Parnassus Tower”, gelegen aan Locatellikade 1 te Amsterdam.

Het kantoorgebouw is een herontwikkeling van ontwikkelende belegger Royal Properties Group B.V., gelegen op de rand van het zakelijke district van Amsterdam, de Zuidas.

“Parnassus Tower” fungeert als een multi-tenant kantoorgebouw. De algemene ruimtes en de kantoorvloeren van het gebouw zijn hoogwaardig opgeleverd en in volledige nieuwstaat. Met de verhuur van deze 12e verdiepingsvloer is er voor de verhuur nog circa 1.950 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.  

JLL trad in collegiale samenwerking met P van den Bosch Bedrijfsmakelaars op namens verhuurder RPG Asset Management bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Bolster Investment Partners B.V.

Bolster Investment Partners is een lange termijn investeerder gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model.

Bolster Investment Partners B.V. werd door Rockstone begeleid tijdens deze transactie.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.