Nieuwsbericht

Bluefield huurt 1.925 m² kantoorruimte op Utrecht Lage Weide

oktober 14, 2020

De Waal Beheer heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bluefield voor circa 1.925 m² v.v.o. kantoorruimte en 33 parkeerplaatsen gelegen aan de Reactorweg 187 te Utrecht.

Bluefield is de snelst groeiende hands-on consultancy en werkt als business partner voor ondernemers, managers en aandeelhouders. Bluefield is gespecialiseerd in het implementeren van efficiënte ondersteunende organisaties en excellente stuurinformatie en bereikt dit door het samenspel van processen, registratie, reporting, automatisering en mensen te optimaliseren.

Door de komst van Bluefield is het single-tenant kantoorgebouw gelegen op het bedrijvenpark Utrecht Lage Weide volledig verhuurd. Door de sterke groei die Bluefield doormaakt is een groter kantoor noodzakelijk. Het nieuwe pand biedt Bluefield de mogelijkheid om een stimulerende werkomgeving te creëren voor haar consultants.

JLL heeft verhuurder De Waal Beheer geadviseerd bij deze transactie. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.