Bedrijfscomplex te Best
volledig verhuurd met komst Beghler B.V. namens Altera

mei 15, 2019

Beghler B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de unit gelegen aan de Hallenweg 12 te Best. Het gehuurde omvat circa 784 m² bedrijfsruimte en 120 m² kantoorruimte en zal worden gebruikt als respectievelijk opslag- en kantoorruimte ten behoeve van de exploitatie van een groot- en detailhandel in verlichtingsproducten. Hiermee is het bedrijfsverzamelgebouw van in totaal circa 14.800 m² bedrijfs- en kantoorruimte volledig verhuurd.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein ’t Zand aan de zuidoostelijke rand van Best en kent een zeer gunstige situering direct aan de snelweg A2 (Amsterdam-Maastricht) en de hoofdinvalsweg naar Eindhoven (de Boschdijk). Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een gemêleerd karakter met diverse grote bedrijfscomplexen afgewisseld met bedrijfsverzamelgebouwen voor het midden- en kleinbedrijf.

JLL, Cushman & Wakefield en Verschuuren & Schreppers bedrijfsmakelaars partner in Dynamis hebben namens Altera Vastgoed betrokkenheid gehad bij de verhuur van het complex.

About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated.
Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.