Nieuwsbericht

Bart Nijhuis versterkt JLL Residential Capital Markets team

november 02, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Bart Nijhuis is per 1 november begonnen als Director in het Residential Capital Markets team van JLL.

In deze rol gaat Bart zich toeleggen op de strategische vraagstukken vanuit woning beleggers en ontwikkelaars en zal hij zich focussen op advisering bij de aan- en verkoop van (nieuwbouw) woningcomplexen.

Bart is werkzaam geweest bij CBRE en NL Real Estate. In zijn laatste rol bij VolkerWessels heeft hij zich gefocust, als ontwikkelmanager, op projectontwikkeling van met name woningontwikkelingen.

Met de toevoeging van Bart aan het Residential Capital Markets team breidt JLL haar kennis, netwerk en expertise op dit gebied verder uit. “De huidige woningmarkt kent met o.a. toenemende wet – en regelgeving, oplopende rentestanden, (geo)politieke onrust en het tekort aan huisvesting enorme uitdagingen. Deze uitdagingen hebben impact op de beleggingsmarkt. Met de komst van Bart is het team nog beter in staat om deze uitdagingen te vertalen naar concreet advies, waarbij kwaliteit en resultaat voorop staan” aldus Lennard Magis, Head of Residential Capital Markets.

De komst van Bart sluit tevens aan bij de strategische speerpunten van JLL, waarbij o.a. de focus op de uitdagingen binnen de residentiele vastgoedsector centraal staan.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.