Bacardi-Martini B.V. huurt 1.547 m² kantoorruimte in Delftse Poort

april 23, 2020

CBRE Global Investors en Bacardi-Martini B.V. hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met het CBRE Dutch Office Fund voor de huur van 1.547 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Delftse Poort’ aan het Weena 505 te Rotterdam.

Bacardi-Martini is het grootste familiebedrijf voor sterke dranken ter wereld, met een portfolio van premium merken, waaronder BACARDĺ rum, MARTINI vermout & sparkling wines, BOMBAY SAPPHIRE gin, GREY GOOSE wodka en PATRÓN tequila.

Johan Van Vaerenbergh, algemeen directeur van Bacardi in de Benelux en Scandinavië: "Voor Bacardi is een kantoor meer dan een werkplek, het is een plek waar onze teams en cultuur kunnen gedijen. De ruimte aan de Delftse Poort geeft ons de flexibiliteit om dit te bereiken; we werken hard en hebben ook veel plezier. Het gaat er niet alleen om wat er binnen op kantoor gebeurt, maar ook juist wat er buiten gebeurt. Ons team in Rotterdam hoeft alleen maar de deur uit te stappen om dicht bij onze consumenten en klanten te zijn - enkele van de beste bars en restaurants van Nederland.

Kantoorgebouw Delftse Poort werd van 2016 tot 2019 volledig gerenoveerd en is nu één van de meest complete multi-tenant gebouwen van Rotterdam. Sinds de renovatie is reeds circa 21.000 m² kantoorruimte verhuurd en is er nu nog 9.500 m² beschikbaar voor de verhuur. Het kantoor ligt direct naast het Centraal Station van Rotterdam en is zowel met het OV als de auto uitstekend bereikbaar. Het gebouw is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Saskia de Nie, Asset Manager Kantoren, CBRE Global Investors: “Na de renovatie, waarbij we het gebouw gepositioneerd hebben als multi-tenant full service kantoorgebouw, is de vraag sterk toegenomen, niet alleen van grote maar ook kleinere kantoorgebruikers die zowel kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte zoeken en die de vele beschikbare services in het gebouw zeer aantrekkelijk vinden. Wij zijn erg verheugd dat Bacardi Martini nu gekozen heeft voor Delftse Poort en wij  een langjarige relatie met hen aan kunnen gaan.

Bacardi-Martini werd bij de aanhuur door JLL geadviseerd. De Mik Bedrijfshuisvesting verzorgt collegiaal met CBRE de verhuur van Delftse Poort en behartigde de belangen van verhuurder. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.