Bacardi-Martini B.V. huurt 1.547 m² kantoorruimte in Delftse Poort

april 23, 2020

CBRE Global Investors en Bacardi-Martini B.V. hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met het CBRE Dutch Office Fund voor de huur van 1.547 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Delftse Poort’ aan het Weena 505 te Rotterdam.

Bacardi-Martini is het grootste familiebedrijf voor sterke dranken ter wereld, met een portfolio van premium merken, waaronder BACARDĺ rum, MARTINI vermout & sparkling wines, BOMBAY SAPPHIRE gin, GREY GOOSE wodka en PATRÓN tequila.

Johan Van Vaerenbergh, algemeen directeur van Bacardi in de Benelux en Scandinavië: "Voor Bacardi is een kantoor meer dan een werkplek, het is een plek waar onze teams en cultuur kunnen gedijen. De ruimte aan de Delftse Poort geeft ons de flexibiliteit om dit te bereiken; we werken hard en hebben ook veel plezier. Het gaat er niet alleen om wat er binnen op kantoor gebeurt, maar ook juist wat er buiten gebeurt. Ons team in Rotterdam hoeft alleen maar de deur uit te stappen om dicht bij onze consumenten en klanten te zijn - enkele van de beste bars en restaurants van Nederland.

Kantoorgebouw Delftse Poort werd van 2016 tot 2019 volledig gerenoveerd en is nu één van de meest complete multi-tenant gebouwen van Rotterdam. Sinds de renovatie is reeds circa 21.000 m² kantoorruimte verhuurd en is er nu nog 9.500 m² beschikbaar voor de verhuur. Het kantoor ligt direct naast het Centraal Station van Rotterdam en is zowel met het OV als de auto uitstekend bereikbaar. Het gebouw is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Saskia de Nie, Asset Manager Kantoren, CBRE Global Investors: “Na de renovatie, waarbij we het gebouw gepositioneerd hebben als multi-tenant full service kantoorgebouw, is de vraag sterk toegenomen, niet alleen van grote maar ook kleinere kantoorgebruikers die zowel kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte zoeken en die de vele beschikbare services in het gebouw zeer aantrekkelijk vinden. Wij zijn erg verheugd dat Bacardi Martini nu gekozen heeft voor Delftse Poort en wij  een langjarige relatie met hen aan kunnen gaan.

Bacardi-Martini werd bij de aanhuur door JLL geadviseerd. De Mik Bedrijfshuisvesting verzorgt collegiaal met CBRE de verhuur van Delftse Poort en behartigde de belangen van verhuurder. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.