Nieuwsbericht

Arrow Capital Partners zet leegstand op Ekkersrijt in Son en Breugel om naar een bloeiend succes: bedrijfscomplex is volledig verhuurd en geeft ruimte aan Sims Lifecycle Services en Lumosa Lighting

oktober 20, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Arrow Capital Partners, in samenwerking met JLL, heeft met trots meerjarige huurovereenkomsten afgesloten met Sims Lifecycle Services en Lumosa Lighting voor een totaaloppervlakte van circa 7.340 m² kantoor- en bedrijfsruimte op de veelzijdige locatie aan Ekkersrijt 4104 – 4112 in Son en Breugel. Met deze succesvolle verhuurtransacties versterkt Arrow Capital Partners haar positie in de regio en draagt het bij aan de bedrijvigheid en groei van bedrijventerrein Ekkersrijt.

Sims Lifecycle Services (SLS), onderdeel van het beursgenoteerde Sims Limited, is gespecialiseerd is in de levenscyclusbeheerdiensten van IT-apparatuur en elektronicarecycling. Het biedt op maat gemaakte oplossingen voor het terugwinnen, hergebruiken en verantwoord recyclen van elektronische apparaten om zo de impact op het milieu te verminderen. Met een wereldwijd netwerk van faciliteiten en expertise in datavernietiging, remarketing, reparatie en recycling, helpt SLS bedrijven om waarde te halen uit hun gebruikte apparatuur, terwijl ze ook bijdragen aan een circulaire economie en het verminderen van e-waste.

Lumosa Lighting is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige LED-verlichting. Met een sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, biedt Lumosa Lighting innovatieve en betrouwbare verlichtingsoplossingen. Als pionier in de verlichtingsindustrie heeft Lumosa Lighting een breed scala aan LED-armaturen ontwikkeld die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het bedrijf biedt op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor diverse sectoren, waaronder straatverlichting, kantoren, winkels, industrie en residentiële projecten.

Arrow Capital Partners is gespecialiseerd commercieel vastgoed. Ze investeren, beheren en optimaliseren vastgoedprojecten om waarde te creëren voor investeerders en huurders. Met een strategische aanpak en diepgaande marktkennis streven ze naar groei en rendement. Arrow Capital Partners biedt expertise in acquisitie, financiering en asset management.

JLL heeft Arrow Capital Partners exclusief, commercieel en zonder openbare marketingactiviteiten begeleid bij de verhuur van dit bedrijfscomplex.


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.