Nieuwsbericht

Arnoud Daams versterkt Haags kantoren verhuurteam van JLL

juli 18, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

JLL verwelkomt per vandaag Arnoud Daams als Consultant Agency Offices The Hague in het Haagse kantorenverhuurteam. Arnoud gaat zich toeleggen op de verhuuropdrachten voor kantoren en aanverwante vastgoedobjecten in Den Haag en omgeving.

Arnoud heeft meer dan twee jaar bij BRiQ Real Estate gewerkt, waar hij als adviseur betrokken was bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen en -portefeuilles.. Door deze achtergrond brengt Arnoud waardevolle kennis en ervaring met zich mee naar zijn nieuwe rol bij JLL.

JLL heeft in Den Haag een sterke focus op kantoren en life sciences. Het kantorenteam van JLL Den Haag bestaat naast Arnoud uit Lennard van Weelde en Noor Klapwijk.
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.