Nieuwsbericht

ARC Real Estate Partners verhuurt logistieke hub aan First Logistics B.V. op Hazeldonk in Breda

september 18, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Namens opdrachtgever ARC Real Estate Partners heeft JLL een meerjarige huurovereenkomst gesloten met First Logistics B.V. voor het logistieke bedrijfscomplex gelegen aan de Hazeldonk 6802 in Breda ter grootte van circa 3.193 m² kantoor- en bedrijfsruimte. Het betreft een modern complex, geschikt voor zowel opslag als voor cross-docking. Het nieuwe complex faciliteert hiermee de groei van First Logistics B.V.

Bedrijventerrein “Hazeldonk” is nabij de Belgische grens gelegen en vormt samen met bedrijventerrein “Meer” in België “Logistiek centrum Hazeldonk-Meer” (LCHM). Beiden zijn sterk gericht op activiteiten binnen de transport- en logistieke sector.

First Logistics B.V. is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening en biedt verschillende oplossingen aan op het gebied van transport, opslag en distributie van goederen en zorgt daarmee voor efficiënt en veilig vervoer. First Logistics kan maatwerkoplossingen bieden, afgestemd op de specifieke behoefte van opdrachtgevers, zoals voorraadbeheer, orderafhandeling en supply chain management. 

JLL heeft ARC Real Estate Partners, samen met één van haar investeerders, exclusief, commercieel en zonder openbare marketingactiviteiten begeleid bij de verhuur van dit logistieke bedrijfscomplex.
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.