Apollo Healthcare Property Fund koopt gebouw ’t Venderink in Hengelo van ZGT Vastgoed
 

Apollo Healthcare Property Fund, onderdeel van Hartelt Fund Management, heeft het gebouw ’t Venderink in Hengelo gekocht van ZGT Vastgoed.

juli 20, 2020

’t Venderink, gelegen aan de Boerhaavelaan 59 in Hengelo en direct naast de ziekenhuislocatie Hengelo van ZGT op Gezondheidspark Hengelo, omvat een hoogwaardig medisch centrum van in totaal 6.920 m² en beschikt over 79 parkeerplaatsen. Het centrum omvat, naast kantoor- en nevenruimte, een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige laboratoriumruimte (ML-2 en BSL-3). Het gebouw is in 2013 opgeleverd, heeft een energielabel A en is langjarig verhuurd aan LabMicTa, LabPon en het Dialyse + Obesitascentrum.

Gezondheidspark Hengelo is volledig toegewijd aan gezondheidszorg en wetenschap en huisvest onder meer ZGT, gezondheidscentrum De Brug en verschillende laboratoria.

ZGT Vastgoed werd in deze transactie commercieel begeleid door JLL en juridisch door Ploum | Rotterdam Law Firm. Apollo Healthcare Property Fund werd juridisch begeleid door Schaap Advocaten Notarissen, commercieel door Triatact, technisch door MVGM en de taxatie werd gedaan door Capital Value.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.