APF verhuurt ca. 500 m² kantoorruimte in Flow Building te Utrecht

juni 10, 2020

APF heeft ca. 500 m² kantoorruimte verhuurd aan Pieters Bouwtechniek in Flow Building aan de Reactorweg 47 te Utrecht. Pieters Bouwtechniek heeft hier inmiddels hun Utrechtse kantoor op de 4e verdieping gevestigd.

Flow Building is gesitueerd op het bedrijventerrein Lage Weide. Met haar markante gevels vormt Flow Building een ware landmark langs de rijksweg A2. Flow Building huisvest onder meer Corporate Places, Eastmen Human Resources, Randstad, Vitens, Yacht & Conclude. In de directe omgeving zijn diverse (inter)nationale organisaties gevestigd, waaronder WE International, Ziggo, Smiths Food Group en HEMA. Momenteel is er nog 650 m2 beschikbaar op de 8e verdieping van het gebouw.

JLL heeft verhuurder APF geadviseerd bij deze transactie. Huurder Pieters Bouwtechniek is door TW office Advisors geadviseerd.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.